Smykke Reparationer

Smykke reparationer

Isætning af ædelsten

Smykker bliver som alt andet udsat for slid, når vi bærer dem. Det kan være en god ide at få efterset grabberne som holder ædelstenen. Er uheldet ude og er en sten faldet ud eller knækket, kan det ofte repareres. Kig forbi eller send mig et billede for en mere præcis vurdering.

Ændring af ringstørrelse

Størrelsen af en ring kan ændres ved at jeg tilføjer eller fjerne et lille stykke af ringen. Er der sten i ringen, skal vi tage hensyn til ringens balance, men kig forbi eller send mig et billede for en mere præcis vurdering.

omtrækning af perlekæder hos Kleines guldsmed

Reparation af guldkæder og perlekæder

Hvis din guldkæde er knækket eller skal forlænges /forkortes kan der tilføjes eller fjernes led. Er låsen gået i stykker kan den udskiftes. Er perlerne røget på gulvet, da perlekæden bristede, kan du få omtrukket kæden på snor eller wire og i samme ombæring få renset perlerne, så de stråler smukt.

Hvad sker der, når du indleverer dit smykke til reparation?

Jeg giver dig et bud på reparationens omfang og en estimeret pris. Dit smykke bliver fotograferet og jeg noterer dine kontaktoplysninger. Hvis der opstår tvivlspørgsmål undervejs, vil jeg kontakte dig. 

Når dit smykke er færdigt får du besked og kan enten hente det på Nørrebrogade 80 eller jeg kan sende det til dig med posten.

Har du spørgsmål om reparationer af smykker, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 5013 6914 eller via kontaktformularen her.

Jeg bestræber mig på at svare dig hurtigst muligt.

 

 

Kontaktformular