Handelsbetingelser

Sådan handler du hos KLEINES

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos mig. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.
 
På www.kleines.dk kan du kun bestille varer via min webshop. Hvis du har spørgsmål til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte mig på shop@kleines.dk 

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin

  • Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen. 

  • Indtast dine personlige oplysninger. 

  • Vælg forsendelses-/betalingsmåde. 

  • Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik. 

  • Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlings siden, og godkend købet.


Betaling 

KLEINES modtager betaling med MobilePay, Dankort, Visa og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Jeg tager ikke kortgebyrer. 
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inklusive moms.
 
KLEINES krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
 
Alle webshops skal kræve en fler-faktor godkendelse ved onlinebetaling for køb over kr. 225,- Det kan f.eks. være en kode, som bliver sendt til dig, og hvor du skal acceptere købet på mobilen, som du måske kender det fra Dankort Secured by Nets, MobilePay og 3D-secure- løsninger.
De nye regler betyder, at onlinebetalinger som efter denne dato ikke har en fler-faktor godkendelse kan blive afvist, da transaktionen ikke er lovlig.

Jeg linker her til en guide, som tager dig helskindet gennem processen for at kunne betale med dit kreditkort online >>

Oplever du stadig problemer er du altid velkommen til at kontakte mig på shop@kleines.dk 

Fortrydelsesret og refunderingspolitik

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos mig.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give mig besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@kleines.dk eller benytte standard fortrydelses formularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give mig besked.

Specielt fremstillede smykker, eller smykker som har personlige indgraveringer kan ikke afbestilles, returneres eller ombyttes.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos mig, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet mig besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg det beløb, du hæfter for.

Jeg tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Jeg kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender mig dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Kleines v/Catrine Henrich
Nørrebrogade 80
2200 København N

Jeg modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give mig besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse i butikkens åbningstid efter forudgående aftale.

Fragt og levering

KLEINES forsikrer hvert køb, fra det tidspunkt det forlader vores hænder, indtil det er leveret hos dig.

Når din ordre er blevet sendt vil du modtage en mail med dit tracking-nummer fra Postnord eller GLS, så du kan følge din levering online.

Bemærk venligst at leveringstiden normalt er 1-5 arbejdsdag(e). I tilfælde af at leverigstiden er længere, vil du blive underrettet via mail straks efter jeg har håndteret din ordre.

Hvis du ønsker at få leveret til en adresse uden for Danmark er du velkommen til at kontakte mig på shop@kleines.dk .


Den endelige pris for din ordre, levering og ekspedition vil fremgå når ordren skal betales.

Jeg kan levere din ordre, hvis leveringsadressen er et hjem eller en erhvervsadresse. Bemærk venligst at jeg ikke kan levere til P.O. adresser.

Alle priser er inklusive danske skatter og afgifter, dermed også dansk moms på 25%

KLEINES har gjort sit ypperste for at sikre nøjagtigheden af ​​de oplysninger der findes på denne hjemmeside. Der kan dog forekomme prisændringer, udsolgte produkter eller andre utilsigtede fejl på siden. KLEINES kan ikke gøres ansvarlig for sådanne fejl eller ændringer.