Ofte stillede spørgsmål

"Hvilken retur politik har KLEINES?"

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos mig.

Specielt fremstillede smykker, eller smykker som har personlige indgraveringer kan ikke afbestilles, returneres eller ombyttes. Læs mere under mine Handelsbetingelser.

"Hvilke leveringsmuligheder har jeg?"

Jeg sender til din privatadresse med PostNord eller du kan bestille til afhentning i butik, hvis du bor i Københavnsområdet. Læs mere under mine Handelsbetingelser.

"Hvornår modtager jeg min ordre?"

Inden for 24 timer efter du har lagt din ordre i web shoppen, modtager du en mail med leveringsdato. Varer som jeg har på lager, leveres inden for 2-5 hverdage i Danmark. 

Leveringsdato for bestillingsvarer afhænger af opgavens art. Skriv til mig på shop@kleines.dk eller ring telefon +45 5013 6914. Jeg bestræber mig på at besvare mails inden for nærmeste hverdag.

"Hvor ligger butikken?"

KLEINES butik ligger på Nørrebrogade 80 over for Assistens Kirkegård på Nørrebro i København. Her kiler jeg mig ind mellem frisøren Moussa og en butik med fint mellemøstligt børnetøj.

"Hvordan fremstilles KLEINES smykker?"

Jeg er uddannet guldsmed og fremstiller selv alle mine smykker.

"Hvor kommer materialerne fra?"

Noget om dine materialer

"Hvordan er jeg sikker på, at jeg bestiller den rigtige størrelse ring?"

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse ring, du skal bestille, har jeg skrevet en vejledning til, hvordan du måler størrelse på en ring her >>

"Hvordan kontakter jeg din virksomhed, hvis mit spørgsmål ikke besvares her?"

Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen nederst på siden. Du kan også skrive direkte til shop@kleines.dk eller ring på telefon +45 5013 6914. Jeg bestræber mig på at besvare mails inden for nærmeste hverdag.

 

 

Kontaktformular