Om Kleines

Håndlavede farveladeglade smykker og andet du liiiiige ønsker dig

I 2018 tog jeg efter mange års tilløb endelig springet og blev selvstændig guldsmed med eget værksted og butik i et lille lokale på Nørrebrogade 80 over for Assistens Kirkegård på Nørrebro i København. Her kiler jeg mig ind mellem frisøren Moussa og en butik med fint mellemøstligt børnetøj.

Min tilgang til guldsmede håndværket er farverig, intuitiv og legende. Jeg har ikke let ved at drysse om mig med ord, der beskriver den kreative proces, når stene, guld og perler danner alliancer i mine hænder og bliver til personlige smykker til både mænd og kvinder.
Mine værker er genkendelige, de ligner ikke andres, og det er den primære grund til at folk finder vej til ’Kleines’, som min butik hedder.

Signatursmykker er ørestikker med rå turmalin, alle unika

Jeg arbejder udelukkende i ædle metaller, og derfor koster mine smykker flere penge, end de fleste er klar til at spendere efter en strøgtur på et socialt medie. Til gengæld får mine kunder et unika smykke, forarbejdet og tilpasset sin ejer.
Kleines Guldsmed butik Nørrebrogade 80

Adresse

Du finder Kleines fysiske butik og guldsmed på Nørrebrogade 80, over for Assistents Kirkegård.

Åbningstider

Tirsdag-fredag kl. 11-17:30

Weekender efter aftale
Har du spørgsmål eller drømmer du om et særligt smykke, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 5013 6914 eller via kontaktformularen her.
Jeg bestræber mig på at svare dig hurtigst muligt.

Kleines.dk er mit online udstillings vindue

Her kan du finde inspiration i mit univers til dit næste smykke, vielsesringene eller gaven til en du holder af. Du kan selvfølgelig også bestille dine smykker her i webshoppen.

Kontaktformular