Når uheldet er ude

Når uheldet er ude

Nyt liv til gamle smykker

Nyt liv til gamle smykker

Kassér ikke dine ægte smykker, hvis uheldet er ude. Et knækket jade armbånd kan fx få nyt liv som her, hvor der også kom de fineste øreringe ud af processen.

Den bristede perlekæde der ligger i skuffen og keder sig kan blive omtrukket, poleret og evt. blandet med andre nye perler. 

Har du arvet en ring som ikke passer, kan den gøres større eller mindre. Eller du kan vælge at smelte den om til et helt nyt smykke. Måske med fine ædelsten.

Guldkæden kan poleres, få ny lås og blive opgraderet med et fint vedhæng.

Mulighederne er næsten uendelige. Stort set alle ægte guldsmykker kan genanvendes, også selvom de er gået i stykker.

 

Når du ønsker at give dine smykker et make-over

Guldets karat er vigtig for et godt resultat, så jeg vil altid forsøge at vurdere hvilken karat det drejer sig om, ved at se på stemplet og teste det. 

Har du selv de sten, der skal indgå i smykket (måske sidder de i de gamle smykker), betaler du kun for at få dem fattet.

Næste trin er, at vi finder ud af, hvilket smykke du kunne tænke dig. Vi tegner, drikker kaffe, ser på forskellige designs og vælger evt. sten. 

Herefter beregner jeg en pris, hvor dit guld evt. kan indgå. 

Vielsesringe i genbrugsguld

Ønsker I at få lavet vielsesringe af jeres eget guld skal der typisk bruges omkring 15-30 gram til to ringe, alt efter hvor kraftige I ønsker jeres vielsesringe.


Brug evt. en digital køkkenvægt for at finde ud af, hvor meget guld I har eller kig forbi butikken på Nørrebrogade 80, så vejer jeg gerne guldet og fastsætter hvilken karat guld det drejer sig om.

Hvilken karat er dit genbrugsguld?

Alle guldsmykker værdiansættes efter karat. I Danmark stemples smykkerne med navnestempel (bogstaver) og et lødighedsstempel (333, 585 eller 750).

Lødighedsstempel indikerer guldets karat
333 –  8k (333 ud af 1000)
585 –  14k (585 ud af 1000)
750 –  18k (750 ud af 1000)

Hvis der opstår tvivlspørgsmål undervejs, vil jeg kontakte dig. 

Når dit smykke er færdigt får du besked og kan enten hente det på Nørrebrogade 80 eller jeg kan sende det til dig med posten.

Har du spørgsmål om genbrug af guld, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 5013 6914 eller via kontaktformularen her.

Jeg bestræber mig på at svare dig hurtigst muligt.

 

 

Tilbage til blog